Teinipoppari paljasti päiväuniensa kohteen: ”Sofia yksi maailman kauneimmista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Yksi bändin suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles.

Harry Styles erosi äskettäin 32-vuotiaasta tyttöystävästään Caroline Flackista. Nyt miljoonien teinityttöjen ihailema teinipoppari paljasti päiväuniensa kohteen. Poplaulaja nimittäin kertoi pitävänsä näyttelijätär Sofia Vergaraa yhtenä maailman kauneimpana naisena. Harry Styles myös vihjaili, että hän haluaisi iskeä kurvikkaasta vartalostaan tunnetun kaunottaren.

– Sofia on yksi maailman kauneimmista naisista. Iskisin hänet! Harry Styles kertoi The Sun -lehdelle.

Teinipoppari tuleekin pian tapaamaan 39-vuotiaan kaunottaren Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa One Direction -yhtye tulee esiintymään huhtikuussa. Poikabändi esiintyi äskettäin iCarly-ohjelmassa, jossa he esittivät What Makes You Beautiful -hittikappaleensa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.