Nälkäpeli-leffan 21-vuotias kaunotar myönsi: ”Pissasin puskaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon nimi, mutta viime aikoina amerikkalaiskaunottaren ura on ollut huimassa nousukiidossa. Oscar-ehdokkuudenkin taannoin saanut Lawrence nimittäin nähdään pian Suomenkin valkokankailla odotetussa Nälkäpeli -elokuvassa.

Jennifer Lawrence kuvattiin äskettäin kyseisen elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa kultaisessa mekossa. Nyt 21-vuotias näyttelijätär kertoi virtsarakkonsa pettäneen taannoin Nälkäpeli-elokuvan kuvauksissa. Nuori kaunotar nimittäin kertoi, ettei hän pystynyt pidättämään pissahätäänsä, minkä takia hän joutui virtsaamaan kuvauspaikan puskiin.

– Pissasin puskiin, kun en ehtinyt mennä vessaan. Minut on kasvatettu niin, että metsiin voi pissata, Jennifer Lawrence kertoi Unscripted-lehdelle.

Näyttelijätär kertoi myös, ettei hän juurikaan ehtinyt pitää huolta henkilökohtaisesta hygieniastaan elokuvan kuvauksissa. Jenniferin mukaan hän olikin yleensä likainen, eikä jaksanut pestä kuvauksissa käytettyä tekoverta ihostaan päivän päätteeksi. Nuoren tähden mukaan kuvauksissa oli vaarallinen tunnelma, sillä kuvauspaikan metsissä tiedettiin olevan emokarhuja pentuineen.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.