Oletko nähnyt näitä ihmisiä? Kameran omistajaa etsitään kuvien avulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on noussut julkisuuteen tapaus, jossa John Carleton osti Hasselblad-merkkisen luksuskameran San Fransiscossa sijaitsevasta pikkuputiikista. Kyseessä oli vanhanmallinen filmikamera, jota testatessaan ostaja huomasi yllätyksen. Kamerassa oli nimittäin filmirulla paikoillaan, mutta kuvien omistajasta ei ollut tietoa.

Kamera voi olla varastettu omistajaltaan tai sitten omistaja on vain unohtanut filmin kameraansa. Joka tapauksessa Carleton päätti selvittää asian ja on nyt julkaissut kehittämänsä filmirullan sisältämiä kuvia verkossa. Tarkoituksena on kuvien avulla löytää kameran edellinen omistaja. Vielä tähän mennessä onni ei ole potkaissut, eikä edes edellisen omistajan kansallisuus ole tiedossa.