Madonna singlensä kannessa rinnat lähes paljaana – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen ensi kesänä konsertoimaan saapuva poptähti Madonna julkaisee 26. maaliskuuta uuden MDNA-albuminsa. Levyn nimi aiheutti närää heti sen paljastuttua, koska nimi viittaa joidenkin tahojen mielestä liikaa huumeisiin.

Nyt supertähti onkin julkaissut Girl Gone Wild -nimisen sinkun uudelta levyltään, höystettynä kuvalla vähäpukeisesta laulajasta rintaliiveissään. Kappaleen nimestä tuli ensin riitaa, mutta nyt kohua on aiheuttanut myös singlen kansikuva. Siinä Madonna poseeraa nimittäin hyvin vähäpukeisena.

Uusi levy sisälsi alunperin biisin nimeltä Girls Gone Wild, joka on kuitenkin viihdealalle jo aiemmin rekisteröity tavaramerkki. Nimen omistaa Joe Francis, joka lähetti Madonnan taustavoimille kieltokirjeen nimen luvattomasta käytöstä. Francisin tavaramerkki on rekisteröity Britanniassa, Yhdysvalloissa ja 40 muussa maassa. Nyt kappaleen nimeksi on vaihdettu Girl Gone Wild.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta.