Tämä seksikäs mallikaunotar pyöritti huumebisnestä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Ed Hardy -vaatemerkin mainoksissa poseerannut bikinimalli Simone Farrow on noussut otsikoihin, koska hänen epäillään kansainvälisen huumeliigan pyörittämisestä.

Nyt Simone Farrow’n kuumat mallikuvat on kaivettu arkistoista, ja alla nähdään millainen kuuma mallikaunotar sai rajut huumesyytteet niskoilleen.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Simone Farrow etsintäkuulutettiin jo kuukausi sitten, mutta bikinikaunotar onnistui piileskelemään virkavallalta Australiassa. Mallikaunotar löydettiin lopulta australialaismotellista ja pidätettiin. 37-vuotiasta mallia syytetään metamfetamiinin kuljettamisesta kylpysuolapusseissa hollywoodilaisesta luksusasunnosta.

Poliisin mukaan kaunottarella on ollut ainakin 19 rikoskumppania. Farrowin myös kerrotaan perustaneen yhtiön, jonka kautta hän lähetti huume-eriä ulkomaille kylpytuotteiksi naamioituina. Bikinimalli kertoi poliiseille paenneensa, koska hän uskoi jonkun yrittävän murhata hänet. Farrowilla on teini-ikäinen tytär, jonka kanssa hän ei ole enää aikoihin ollut puheväleissä.