Jessica Simpsonin vauvakutsut ökyilyn huippu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa. Viimeisillään raskaana oleva laulajatar poseeraasi äskettäin Elle-lehdelle alastomana.

Jessica Simpson kertoi äskettäin radiohaastattelussa hänen seksielämänsä olevan nykyään parempaa kuin koskaan. Nyt 31-vuotias popkaunotar on pitänyt julkkistähtiä vilisevät vauvakutsut. Pian esikoisensa synnyttävän Jessica Simpsonin vauvakutsuilla oli nimittäin muun muuassa näyttelijäkaunotar Jessica Alba ja tämän Haven-tyttövauva.

Lähteen mukaan rikkaan julkkiskaunottaren vauvakutsut olivat täynnä luksusta ja ”pinkkejä lahjapaketteja”. Juhlissa vieraina olivat myös muun muuassa näyttelijätär Ellen Pompeo ja laulajatähti Ashlee Simpson. Tuleva äiti oli saanut lahjaksi kasapäin vauvan vaatteita, kirjoja ja suuria pehmoleluja.

– Jessican vauvakutsut olivat täynnä julkkisäitejä vauvoineen. Hän sai tonneittain pinkkejä lahjoja, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Jessica Simpson on tällä hetkellä kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan kasvattanut laulajatar paljasti taannoin raskauden jälkeisen tavoitteensa. Raskautensa aikana kiloja saanut Simpson paljasti Twitter-sivullaan haluavansa näyttää yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba synnytyksensä jälkeen.