Tässä ovat talven rivoimmat lumiteokset

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa odotellaan parhaillaan kevättä, joka onkin jo ovella auringonpaisteineen. Lumi ei ole kuitenkaan vielä sulanut talojen pihoilta, joten sitä riittää esimerkiksi lumiukkojen tekemiseen. Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuvasarja härskeistä lumiteoksista.

Kuvasarjassa nähdään esimerkiksi kuva, jossa kaksi miestä poseeraa penistä muistuttavan valtavan lumiteoksen vierellä. Härskien lumiteoksien joukossa nähdään myös Yhdysvalloissa tehty lumiteos, joka näyttää alastoman naisen vartalolta. Katso kuvat tästä.

Kuvasarjan rivoimpien lumiteoksien joukkoon lukeutuu lumiveistos, jossa luminainen on polvistunut lumiukon haarojen väliin härskeissä merkeissä. Kuvakoosteessa näytetään myös kuva lumiukosta, jonka edessä olevassa paperitaulussa lukee teksti ”kuolen kohta”. Kuvissa nähdään myös Connecticutissa taiteiltu lumiteos, joka muistuttaa ulkovessaa.

Uusimmat