Suosikkikoomikon roolin tausta: ”Eeppinen seksikohtaus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan ympäri maailman lukuisten komediaelokuviensa ansiosta. Hänen tunnetuimpia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa Kuokkavieraat, Velipuolet ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda. Hänet nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.

Nyt hauskoista rooleistaan tunnettu Will Ferrell kertoi halunneensa roolin Casa de mi Padre -elokuvassa seksikohtauksen takia. 44-vuotias näyttelijä nimittäin kertoi lukeneensa kyseisen elokuvan käsikirjoituksen ja pitäneen sen hysteerisestä seksikohtauksesta. Will Ferrell näyttelee elokuvassa meksikolaista Armando-roolihahmoa.

– Luin käsikirjoituksen ja mielestäni eeppinen seksikohtaus oli hysteerisen hauska. Halusin tehdä elokuvaroolin, koska sellaista seksikohtausta ei ole nähty, Will Ferrell kertoi Buzzinefilm-sivustolle.

Suosikkikoomikko kertoi äskettäin menettäneensä poikuutensa opiskeluvuosinaan. Näyttelijä nimittäin harrasti ensimmäisen kerran seksiä 21-vuotiaana. Hän kertoi ensimmäisen seksikertansa tuntuneen oikealta ja sujuneen oikein hyvin.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Ferrellillä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa.