Aave riehui supermarketissa? Katso selittämätön video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Useat julkkistähdet ovat kertoneet viime aikoina joutuneensa kummittelujen uhriksi. Esimerkiksi laulajatar Adelen väitettiin palkanneen itselleen vuorokauden ympäriksi henkivartijan, koska tähti uskoi kummituksen asuvan hänen kodissaan Britanniassa.

Nyt Etelä-Australian Bromptonissa ihmetellään erään supermarketin valvontakameran ikuistamaa näkyä. IGA-supermarketin valvontakameran videolla nimittäin nähdään, kuinka paketillinen hedelmäkarkkeja lentää hyllykön syvyyksistä näkymättömän voiman saattelemana useiden metrien matkan.

Kummitusmaisen näyn aikaan kauppa oli autio. Supermarketin työntekijät uskovat hedelmäkarkki-lennon takana olevan kummitus. He nimittäin uskovat, että kyseisessä supermarketissa kummittelee mies, joka ammuttiin kuoliaaksi 14 vuotta sitten kaupan edustalla.