Ashton Kutcher lähtee avaruuteen – osti paikan avaruuslennolta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat -hittisarjan tähden Ashton Kutcherin yksityiselämä on ollut tänä vuonna pitkään median puheenaiheena. Näyttelijä petti 15 vuotta vanhempaa vaimoaan Demi Moorea 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Julkkispari erosi marraskuussa kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Äskettäin on uumoiltu, että Kutcherin pesti Miehen puolikkaat -televisiosarjan päätähtenä olisi vaakalaudalla, kun hänen sopimuksensa sarjassa päättyy. Nyt 33-vuotias näyttelijä on yllättänyt kertomalla haluavansa avaruuteen. Mies on pääsee avaruuteen bisnesmies Richard Bransonin järjestämällä lennolla.

Komediatähti maksoi Female First -sivuston mukaan 200.000 dollaria paikasta Virgin-yhtiöiden avaruuslennolla. Branson, joka on miljardiomaisuudellaan Britannian neljänneksi rikkain ihminen, ei lähteiden mukaan voisi olla innostuneempi kouluttamaan Kutcheria astronautiksi.

Kutcher on 500. ihminen, joka lähtee Bransonin järjestämälle lennolle avaruuteen. Lähteiden mukaan miehen lennolle ei ole vielä varattu päivämäärää. Branson kuitenkin suunnittelee, että New Mexicoon sijoittuva projekti saataisiin tämän vuoden aikana käyntiin.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta. Mooren on huhuttu päässeen erostaan yli ja seurustelevan tällä hetkellä kosmetiikkamiljonääri Scott-Vincent Broban kanssa. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.