Katkeran ex-tyttöystävän kosto meni liian pitkälle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee aina välillä kateellisia ex-puolisoita, jotka ovat yrittäneet tehdä heistä eronneen puolison elämän erittäin vaikeaksi. Nyt Britanniassa kohistaan naisesta, joka oli niin kateellinen ex-poikaystävänsä uudesta vaimosta, että hän väitti heitä molempia pommeja kantaviksi terroristeiksi.

Daily Mail -lehti kertoo, kuinka kaikki sai alkunsa siitä, kun Ahla Arbid -niminen nainen erosi journalistipoikaystävästään Hossain Ansari Pourista. Pari ei ollut mennyt naimisiin, mutta he olivat olleet islamilaisessa ”väliaikaisessa” avioliitossa, jonka turvin he pystyivät olemaan seksuaalisessa suhteessa rikkomatta tiukkoja iranilaisia lakeja. Pariskunta kuitenkin lopulta erosi, sillä miehen vanhemmat olivat hankkineet tälle perinteen mukaisesti vaimon.

Ahla Arbid ei tätä pystynyt sulattamaan, vaan ryhtyi kostamaan ex-poikaystävälleen ja tämän vaimolle. Nainen lähetti lentokentän turvallisuusvastaaville sähköpostin, jonka mukaan Hossain olisi osa terroristisuunnitelmaa, jonka päämääränä on tappaa satoja ihmisiä kansainvälisellä lennolla. Myös Hossainin vaimo sai osansa – Arbid väitti tämän salakuljettavan lentokoneessa räjähteitä miehensä terroriaikeita varten.

Perättömien syytöksien seurauksena Iranista Isoon-Britanniaan aviomiehensä luo lentämässä ollut vaimo joutui massiivisen turvatarkastuksen kohteeksi. Nyt mustasukkaisuus kuitenkin kostautuu Ahla Arbidille, sillä hän saa ensi kuussa tuomion rikoksestaan. Nainen on jo tunnustanut valehdelleensa syyttäessään ex-poikaystäväänsä ja tämän vaimoa terroristeiksi.