Lääkärit väittivät naisen olevan raskaana – olikin valtava kasvain

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Välillä hoitoalalla työskentelevät ihmiset tekevät suuria virheitä, jotka päätyvät aina otsikoihin saakka. Nyt maailmalla uutisoidaan karmaisevasta tapauksesta, jossa espanjalaisnaisen lääkärit eivät huomanneet tällä olevaa valtavaa kasvainta – sillä he väittivät tämän olevan raskaana.

ANN-uutistoimisto kertoo, kuinka Barcelonassa asuva nainen oli mennyt sairaalan ensiapuosastolle valittaen kärsivänsä sietämättömistä vatsakivuista. Naisella ei kuitenkaan ollut vastassaan osaavaa tai hyväkäytöksistä henkilökuntaa. Häntä hoitaneet lääkärit totesivat hänelle ainoastaan, että eikö hän ole koskaan kuullut ehkäisystä. Diagnoosikseen nainen sai siis jo pitkälle edenneen raskauden. Mystisten kipujen väitettiin johtuneen paniikkikohtauksesta.

Espanjalaisnainen ei kuitenkaan järkyttyneenä uskonut lääkäreitään, vaan teki kotonaan kaksi raskaustestiä – jotka molemmat olivat negatiivisia. Hän palasi sairaalaan ja vaati saada lisätutkimuksia. Kun hän viimein pääsi ultraäänikuvaukseen, karmea totuus paljastui – hänellä oli kohdussaan 11 kilogramman kokoinen kasvain. Naista hoidetaan tällä hetkellä kemoterapialla, ja hän aikoo oikeusteitse vaatia häntä hoitaneita lääkäreitä vastuuseen näiden pöyristyttävän virheen takia.