Mies voitti lotossa – kioskimyyjä varasti tositteen!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lotossa voittamisen todennäköisyys on melko pieni, mutta joidenkin kohdalle potti silti yleensä osuu. Nyt The Sun -lehti uutisoi miehestä, jonka voitti lotossa lähes 190.000 euroa. Lippunsa kioskille tarkistettavaksi vienyt mies ei kuitenkaan tiennyt voittaneensa, sillä ahne kioskimyyjä varasti hänen lippunsa.

73-vuotias brittimies Qwyn Badham-Davies oli mennyt Hinghamin kaupungissa sijaitsevalle lehtikioskille tarkastuttamaan lottolippunsa. Kassan takana ikäihmistä oli palvelemassa Anne Jeevarajah, joka huomasi miehen lipun olleen erittäin voitokas. Tilanne kuitenkin teki varkaan, ja myyjä väitti vanhukselle tällä olleen ainoastaan kolme numeroa oikein – antaen miehelle vain 12 euroa voittorahoja.

Ovelaksi itseään luullut kioskinpitäjä otti voittolipun itselleen, ja laittoi aviomiehensä Alfred Jeevarajahin kokeilemaan voittorahojen lunastamista viikkoa myöhemmin. Loton järjestänyt yhtiö oli kuitenkin epäileväinen viivästynyttä voitonlunastusta kohtaan, ja vaati Alfredia kertomaan mistä ja milloin lippu oli ostettu. Nämä tiedot yhtiöllä on tietokannassaan. Mies ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan yhtiön kysymyksiin.

Sekä vaimo että aviomies on nyt tuomittu petoksesta 14 kuukaudeksi vankeuteen. Voittosumma on annettu sen oikealle omistajalle Badham-Daviesille. Jalomielisen vanhuksen kerrotaan antaneen virheen tehneelle avioparille anteeksi.

Uusimmat