Mike Tysonin yllättävä haave ihmetyttää – riittävätkö rahkeet?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kauhea Kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson paljasti taannoin olevansa pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Sittemmin ex-nyrkkeilijä kertoi haluavansa jatkaa orastavaa uraansa näyttelijänä.

Nyt nyrkkeilijälegenda on otsikoissa hänen imagonsa huomioon ottaen hieman yllättävästä syystä. Ex-nyrkkeilijä nimittäin haluaa päästä esiintymään Broadwaylle. Tyson tähdittää huhtikuussa Las Vegasissa yhden miehen esitystä, joka kulkee nimellä Mike Tyson: Undisputed Truth. Esityksessään ex-nyrkkeilijä jakaa henkilökohtaisia tarinoita ja muistoja uransa varrelta.

Las Vegasin viihdemaailma ei kuitenkaan riitä ex-maailmanmestarille, vaan mies haluaa viedä esityksensä myös teatterimaailman mekkaan, New Yorkin Broadwaylle.

TMZ-julkaisu kertoo, kuinka nyrkkeilijäsankari on aina halunnut päästä esiintymään Broadwaylle. Tyson on nyt nähnyt mahdollisuutensa tulleen, vaikka esitykset Las Vegasissa eivät ole vielä edes alkaneet. Megahitiksi Mike Tyson: Undisputed Truth -esitystä ei kuitenkaan ainakaan vielä voi sanoa, sillä lippuja esityksiin on vielä saatavilla.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.

Vuonna 1992 Mike Tyson joutui vankilaan Desiree Washingtonin raiskauksen takia. Hän vapautui vankilasta vuonna 1995 ja teki paluun nyrkkeilykehään. Tyson hävisi Evander Holyfieldille vuonna 1996, eikä uusintaottelu sujunut yhtään paremmin. Siinä Tyson diskattiin, koska hän puri palan irti Holyfieldin korvasta. Mies lopetti nyrkkeilijäuransa vuonna 2006, jolloin hän tyrmäsi Danny Williamsin ja Kevin McBriden peräkkäisissä otteluissa.