Realitykilpailija löi hevosta päähän – välittömästi potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa kohistiin äskettäin tapauksesta, jossa televisiosarjan tekeminen jouduttiin lopettamaan, kun sarjan kuvauksissa oli kuollut jo kolmas hevonen. Monet pitivät sarjan kuvausten lopettamista oikeana ratkaisuna. Nyt toisenkin televisiosarjan kuvauksissa on kohdeltu hevosia kaltoin.

Full Metal Jousting -ohjelman 27-vuotias kilpailija Landon Morris väitti kouluttautuneensa ratsastajaksi yksityiskoulussa ja olevansa kokenus ratsastaja. Hevosten käsittelytaidossa hänellä oli kuitenkin paha aukko, sillä mies löi hevosta ohjelman kuvauksissa päähän.

Valmentaja Rob Walker raivostui näkemästään ja tiedusteli syytä iskuun, jolloin Morris kertoi hevosen astuneen hänen varpailleen. Valmentaja ja ohjelman tuotanto päättivät antaa kilpailijalle välittömästi potkut ohjelmasta. Eniten katsojia on kuitenkin raivostutti kilpailijan kommentti, jonka mukaan hän ei edes katunut hevosen lyömistä.

– En ole pahoillani, että tein niin. Tein sen oikeasta syystä, Landon Morris totesi.