Tarjoilija uhkasi tappaa poptähden: ”Puukotan hänet kuoliaaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kyseessä on hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Nyt Alexandra Burken uutisoitiin joutuneen tappouhkauksen kohteeksi. 23-vuotias laulajatar oli ollut syömässä ravintolassa Melissa Bell -nimisen äitinsä ja Nick-veljensä kanssa. Äidin mukaan he olivat nähneet illallishetken aikana Twitter-palvelussa viestin, jossa ravintolan työntekijä uhkasi puukottaa Alexandra Burken kuoliaaksi.

– Olen ravintolassa Alexandra Burken kanssa. Hän on niin ärsyttävä, että aion puukottaa hänet kuoliaaksi, Melissa-äiti kertoi Twitter-viestissä lukeneen LBC-radiokanavalle.

Perhe oli katsonut sen jälkeen twiitin kirjoittajan kuvan ja etsineet viestin kirjoittajan ravintolasta. Työntekijän löydettyään laulajattaren Nick-veli kohtasi tappouhkauksen tehneen miehen ja laukoi tälle suorat sanat. Pelästynyt työntekijä väitti twiitin olleen vain vitsi.

Alexandra Burke on kertonut julkisesti, ettei hän ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen vartaloonsa, koska hänellä ei ole juurikaan esimerkiksi rintoja. Vuonna 2009 kaunotar alkoi seurustelemaan lapsuudenystävänsä Nicholas Sagarin kanssa. Pari vuotta kestänyt suhde päättyi kuitenkin eroon etäsuhdeongelmien takia. Alexandra seurustelee nykyisin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.