Teinityttö ei ole koskaan leikannut hiuksiaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pitkähiuksiset ihmiset tietävät, että hiusten hoitamiseen voi vierähtää hetki jos toinenkin. Tämä ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen, kuinka paljon Natasha Moraes de Andrade -niminen brasilialaistyttö joutuu käyttämään aikaa hiuksiinsa. Tytön hiukset ovat nimittäin 157,5 senttimetriä pitkät.

Natasha itse on 160 senttimetriä pitkä, eli hänen uskomattoman pitkät hiukset ovat melkein hänen pituisensa, kertoo The Sun -lehti. Kaksitoistavuotias tyttö ei ole koskaan leikannut hiuksiaan, ja hän käyttää joka päivä puolitoista tuntia niiden harjaamiseen. Brasilialaisen kotona ei myöskään voida pitää tuulettimia ollenkaan päällä, sillä pitkät hiukset saattaisivat sotkeutua niihin. Katso kuvat tästä.

Nyt teinityttö aikoo kuitenkin leikata hiuksensa – tienatakseen rahaa. Natasha aikoo myydä hiuksensa hiustenpidennyksiksi 3.500 punnan, eli noin 4.200 euron hintaan. Tienaamillaan rahoilla tyttö aikoo remontoida makuuhuoneensa. Natashan uskomattoman pitkät hiukset eivät kuitenkaan ole maailman pisimmät, sillä se ennätys on kiinalaisen Xie Qiupingin nimissä – hänen hiuksensa ovat nimittäin noin 5,6 metriä pitkät.