Ekaluokkalaisen poissaolon syy: ”Olen vaginassa” – katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koululaisten tulee ilmoittaa opettajilleen poissaoloista, jos suunnitteilla on vaikkapa lomamatka. Yleensä parin päivän poissaolon voi sopia opettajan kanssa suullisesti, mutta koululaisten tulee ilmoittaa pidemmistä poissaoloista esimerkiksi lupa-anomuksella.

Nyt verkossa naurattaa erään ekaluokkalaisen kirjoittama syy poissaololleen. Verkossa julkaistussa kuvassa nimittäin nähdään, kuinka nuori oppilas on kirjoittanut varsin hämmentävän syyn tulevalle poissaololleen.

Ekaluokkalainen kirjoittaa lapussa, ettei hän aio mennä kouluun, koska hän on ”vaginassa”. The Huffington Post -sivusto uskoo ekaluokkalaisen tehneen kirjoitusvirheen. Heidän mielestään koululaisen tarkoituksena oli nimittäin kirjoittaa vaginan sijaan Virginia, joka on Yhdysvaltojen osavaltio.