Irina Shaykin rintamus kiinnitti huomion juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurustelevasta neitokaisesta veikattiin viime vuonna kovaa nousijaa mallimarkkinoilla, ja ennusta näyttää toteutuvan.

Irina Shayk esiintyi taannoin FHM-miestenlehden kansikuvassa paitasillaan ja pikkuhoususillaan. Nyt hän on varastanut show’n Nälkäpeli-elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Irina kohahdutti paljastavalla asullaan ja oli yksi juhlien kuvatuimmista naisista.Kuva: SplashKuva: Splash

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.