Poptähti tunnusti: Seksiä ravintolan vessassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu muusikko Sting tunnetaan The Police -yhtyeen entisenä basistina ja laulajana. Mies on ollut soolouralla siitä lähtien, kun bändi hajosi vuonna 1986. Sting tunnetaan innokkaana tantraseksin kannattajana ja mieheltä onkin viime vuosina kuultu paljastuksia hänen ja vaimonsa Trudie Stylerin onnellisesta seksielämästä.

Nyt Stingin vaimo on avannut sanaisen arkkunsa ja kertonut pariskunnan piristäneen kerran avioelämäänsä harrastamalla seksiä newyorkilaisen klubin vessassa. Trudie Styler kertoi ystävilleen näiden vieraillessa Top of the Standard -klubilla, että paikka oli kerran toiminut myös pariskunnan lemmenluolana. Aviopari ei ollut kyennyt pitämään käsiään irti toisistaan, joten he päätyivät unisex-vessaan rakastelemaan.

– Harrastin seksiä mieheni kanssa klubilla. Tarkistimme vain sen vessat, kertoo Trudie Styler New York Daily News -lehdelle.

60-vuotias Sting paljasti äskettäin pitkän avioliittonsa salaisuuden. Hän kertoo pariskunnan olevan edelleen leikkisä ja maustavan tapaamisiaan romanttisuudella. Aviopari tuo värinää makuuhuoneeseen muun muassa pukuleikeillä.

Sting ja Trudie Styler ovat olleet naimisissa 19 vuotta ja heillä on neljä lasta. Pariskunta on ollut vuosia kiinnostunut tantraseksistä, jolla on juurensa hindulaisuudessa. Tantraseksi tiedetään aisteja herättävänä seksin muotona, jossa pariskunta voi rakastella tuntikausia. Sting onkin kertonut, kuinka hän on löytänyt elämän henkisen puolen tantran avulla.

Uusimmat