Beyonce sai Victoria Beckhamin kiljumaan – tässä syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe on ollut tiiviisti viihdeotsikoissa heidän neljännen lapsensa Harper Sevenin syntymän jälkeen. Suosikkifutari David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham ovat kertoneet olevansa korviaan myöten rakastuneita perheen uusimpaan tulokkaaseen.

Victoria Beckham on kuvattu viime aikoina paparazzien kameroille Harper Seven -tyttärensä kanssa. Nyt muotisuunnittelijana menestynyt neljän lapsen äiti kertoi alkaneensa kiljumaan poptähti Beyoncen takia. Victoria oli nimittäin päästänyt suustaan ilon kiljahduksia, kun hän näki Beyoncen pukeutuneen hänen suunnittelemaansa mekkoon.

– Olin todella innoissani, kun näin Beyoncen kuvan netissä. Aloin kiljumaan ja pyysin Davidia katsomaan. Beyoncella on upea vartalo ja olen hänen suuri faninsa, Victoria Beckham kertoi Extra-televisio-ohjelmassa.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David Beckham paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria Beckham puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.