Miss Kanada diskattiin Miss Universumista – olikin syntynyt pojaksi

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Sukupuolen vaihtaminen, eli korjaaminen, on nykyisin merkittävästi yleisempää kuin takavuosina. Samalla se on aiheuttanut uudenlaisia ongelmia monilla tahoilla, kuten esimerkiksi missikilpailuissa. Nyt eräs seksikäs kaunotar on hylätty Miss Universum -kilpailuista.

Miss Kanada Jenna Talackova oli osallistumassa Miss Universum -kilpailuihin, mutta hänet on nyt lehtitietojen mukaan diskattu kilpailusta. Syynä oli se, että Talackova oli alunperin syntynyt pojaksi ja vaihtanut sittemmin sukupuoltaan leikkauksella. Tieto sukupuolen vaihtamisesta ei ollut kantautunut Miss Kanada -kilpailun järjestäjien tietoon, joten tietoa tilanteesta ei ollut myöskään Miss Universum -organisaatiolla.

Talackova oli ilmoittanut itse olevansa nainen. Järjestäjien mukaan kilpailu on tarkoitettu vain sellaisille, jotka ovat syntyneet naisiksi, Daily Mail uutisoi. Tilanne paljastui, kun kaunotar kertoi operaatiostaan muille kilpailijoille. Oheisella videolla kohumissi nähdään ajassa 8:12.Kuva: Facebook