Stara Jenna Talackova

Viihdeuutiset

Mieheksi syntynyt Miss Kanada on seksikäs kaunotar – katso kuvat

Missimaailmaa kuohutti viime keväänä tapaus, jossa kanadalainen kaunotar kisasi Miss Universe Canada -kilpailuissa. Hän oli 23-vuotias Jenna Talackova, joka oli syntynyt mieheksi ja sittemmin vaihtanut sukupuoltaan.

Nyt Talackova on antanut haastattelun kotimaassaan Kanadassa, ja samalla hän poseerasi haastatteluaan varten myös kuvaajalle.

Kanadan kauneimman naisen titteli ei lopulta päätynyt Jenna Talackovalle, sillä hän sijoittui 12 kauneimman joukkoon, mutta viiden kauneimman finaaliin neitokainen ei enää mahtunut. Ensin Talackova diskattiin kisasta, mutta asiasta syntyneen kohun seurauksena missiorganisaatio harkitsi tapausta uudelleen ja antoi Talackovan osallistua.

Viihdeuutiset

Jenna Talackova tyrmäsi Miss Universum Canada -kisoissa

Kerroimme aiemmin keväällä kuinka 23-vuotias Jenna Talackova diskattiin Miss Universe Canada -kilpailuista, kun selvisi, että hän on syntynyt mieheksi ja vaihtanut sukupuoltaan. Tapauksesta syntyi valtava kohu ja lopulta hänen annettiin osallistua kilpailuun.

Nyt Jenna on nähty muiden missien kanssa kisailemassa Kanadan kauneimman naisen tittelistä, ja näky olikin melkoinen. Torstaina alkaneessa kilpailussa Jenna nähtiin esittelemässä huikaisevaa vartaloaan bikineissä ja iltapuvussa. Kisan voittaja kruunataan tänä iltana. Katso upea kuvakooste tästä.

Talackova diskattiin kisasta, koska sääntöjen mukaan siihen saavat osallistua vain naiseksi syntyneet. Asiasta syntyneen kohun seurauksena Miss Universum -organisaatio harkitsi uudelleen Jennan tapausta ja tuli aiemmasta poikkeavaan tulokseen. Jenna sai osallistua kisoihin ainostaan sillä ehdolla, että hän täytti kotimaansa Kanadan lakipykälät, eli oltava Kanadan lakien mukaan nainen.

Miss Universum -kilpailun oikeudet omistaa liikemies Donald Trump. Kilpailu on saanut Jennan tapauksen tiimoilta noottia homojen ja lesbojen tasa-arvoa ajavalta GLAAD-järjestöltä, jonka mukaan missiorganisaation tulisi ottaa mallia esimerkiksi olympiakisoista, joiden järjestäjät eivät syrji transsukupuolisia.