Fintelligens vetäytyy pitkälle tauolle – Rähinä Live tien päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Rähinä Live Tour starttaa Jyväskylästä perjantaina 4. toukokuuta. Kiertueella juhlistetaan artistien uusia julkaisuja sekä Fintelligensin viimeistä kiertuekesää. Kokoonpano jää pitkälle keikkatauolle vuoden lopussa.

Ensimmäinen Rähinä Live järjestettiin vuonna 2001 Helsingissä. Rähinä Live Tour käynnistyi muutama vuosi myöhemmin, kun haluttiin viedä monesta eri Rähinän artistista koostuvaa iltaa myös muihin Suomen kaupunkeihin. Kiertueella artistit antavat kaikkensa faneille.

– Kiertueella fanit pääsee kuulemaan mun uuden albumin Kaikki Loppuu biisejä. Tiedossa on aina vaan entistä kovempaa meininkiä. Luulen, että viimevuotinen kietue antoi taas uutta tuulta purjeisiin ja huomattiin kuinka hauskaa tällä jengillä on kiertää, hehkuttaa Timo Pieni Huijaus.

Rähinä Live Tourilla mukana Fintelligens, Uniikki, Timo Pieni Huijaus, Puhuva Kone, Brädi, Tasis, MG, Wava, Spekti sekä vierailijat.

4.5. Jyväskylä, Lutakko

5.5. Helsinki, Circus

11.5. Lahti, Finlandia-klubi

12.5. Turku, Caribia