Povipommi Katie Pricelle avioero

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omien realitysarjojensa myötä. Näyttävä kaunotar esiintyy tunnetusti julkisissa tilaisuuksissa rohkeissa asuissa, jotka eivät juurikaan peittele neitokaisen rintavarustusta.

Äskettäin povipommi valittiin Britanniassa Vuoden julkkisäidiksi. Uhkea kaunotar on myös ollut uutisoinnin kohteena vauhdikkaan rakkauselämänsä tiimolta. Nyt Katie Price on vihdoin vapaa nainen, sillä povipommin avioero Alex Reidistä astui virallisesti voimaan tämän viikon tiistaina. Pariskunta haki eroa viime vuonna alle vuoden avioliiton jälkeen.

Kumpikaan ei ollut paikalla oikeudessa, kun tuomari vahvisti pariskunnan avioeron. Jordan nai Reidin Las Vegasissa vuoden 2010 helmikuussa lyhyen seurusteluajan jälkeen. Railakkaasta juhlimisestaan tunnettu blondi kertoi tuolloin miehensä erikoisista mieltymyksistä, sillä Reid nautti naisten alusvaatteisiin pukeutumisesta.

Pariskunnan päätettyä lopettaa avioliittonsa Katie Price myönsi, että avioliitto oli turhan hätiköity päätös. Kaunotar kertoi Reidin muuttuneen suhteen aikana, ja että hänen oli hyvin vaikea ymmärtää osaa tämän käytöksestä. Reid on mennyt eron jälkeen eteenpäin ja odottaa ensimmäisen lapsensa syntymää morsiamensa Chantelle Houghtonin kanssa.

Price on sittemmin ehtinyt olla on/off -suhteessa itseään kahdeksan vuotta nuoremman argentiinalaismallin Leandro Pennan kanssa. Hän ehti erota jo Pennastakin viime vuoden lokakuussa, mutta sittemmin pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan ehtinyt palata yhteen. Heidät bongattiin äskettäin intiimillä illallisella ja he ovat kirjoittaneet Twitter-blogeissaan toisilleen hellyttäviä viestejä.