LMFAO : Sorry For Party Rocking

Singlet · Stara.fi

Viime vuonna maailman suurimmasta tanssihitistä vastannut suosikkiyhtye LMFAO nousi tanssilistoille jättihitillään Party Rock Anthem. Sittemmin hittejä on tullut lisääkin, mutta kyseinen kappale on edelleen yhtyeen selvästi suurin hitti. Nyt bändi yllättäen pahoittelee kappalettaan.

Kyseessä on nimittäin LMFAO-yhtyeen uusi single, joka on nimeltään Sorry For Party Rocking. Soundillisesti yhtye kulkee nyt varsin rankoissa tunnelmissa, sillä biitillä on nopeutta ja soundit ovat tuhteja. Tällä kertaa Party Rock Anthemin tiukat synasoundit ovat saaneet jatkoa, mutta melodialtaan uutuus jää selvästi edeltäjistään.

Hittikoukku nimittäin puuttuu melodioista kokonaan. Sen sijaan tiukkaa acid-vaikutteita on mukana aikaisempaa enemmän ja jopa häiritsevässä määrin. Myös vokaalipuolella koukku loistaa poissaolollaan, ja kokonaisuutena biisi ratsastaakin lähinnä edeltäjiensä vanavedessä. Läpimurtoa tällä yksittäisellä kappaleella olisi turha yrittää, mutta uutta hittiä odotellessa se toimii leppoisana täytebiisinä.

Pisteet 2/5