38-vuotias naisopettaja kiinni – harrasti seksiä teinioppilaan kanssa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Äskettäin erään miesopettajan opetustyöt määrättiin jäihin seitsemäksi vuodeksi, koska tämä lähetteli oppilaalleen sopimattomia sähköpostiviestejä.

Nyt on tullut Yhdysvalloissa ilmi tapaus, jossa naispuolinen lukion opettaja on harrastanut seksiä 17-vuotiaan oppilaansa kanssa. Jennifer McCullum -niminen opettaja käytti asemaansa väärin ja houkutteli alaikäisen oppilaan seksiaktiin. Akti tapahtui Petal -lukion tiloissa Missisippissä vuosien 2009 – 2010 vaihteessa.

38-vuotias nainen erotettiin tehtävistään, kun koulun johtoa informoitiin häneen kohdistuvista syytöksistä. McCullen menetti opetuslupansa. Opettaja on nyt tuomittu viideksi vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen, minkä lisäksi hän oli viisi päivää vankilassa viime vuonna. Hän joutuu myös maksamaan tekonsa vuoksi 2500 dollaria sakkoa ja 100 dollaria korvauksia rikosten uhrien rahastolle.