Poliisi: Blondikaunottaret paljastuivat kidnappaajiksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tulee silloin tällöin ilmi mitä erikoisempia rikostapauksia. Nyt kolmen vaaleahiuksisen kaunottaren ryhmä on paljastunut rikosjengiksi. Naiset vaanivat shoppailijoita ostoskeskuksissa ja kidnappasivat ihmisiä käyttääkseen heidän luottokorttejaan luksusostostensa maksamiseen.

Brasilialaisia blondeja syytetään yhteensä 54 naisen kidnappauksesta. Kielitaitoiset ja koulutetut naiset seurasivat yleensä uhrejaan näiden autoille ja pitivät näitä vankeina, kunnes heidän ostoksensa oli maksettu ihmisten luottokorteilla. Naisten rikosaalto alkoi vuonna 2008. Poliisi on nyt pidättänyt heidät. Sky News -julkaisun poliisilta saamien tietojen mukaan erästä miestä epäillään yhteistyöstä jengin kanssa.

Poliisin pidättämää Wagner Goncalvesia ja hänen vaimoaan Monique Awokia epäillään jengin johtajiksi. Pariskunta oli paennut poliisia ja muuttanut ulkoista olemustaan, jotta heitä ei tunnistettaisi. Erään toisenkin blondikaunottaren mies pidätettiin. Hänet kuitenkin päästettiin myöhemmin vapaaksi. Tähän mennessä jo yli 21 uhria on käynyt tunnistamassa epäillyt poliisiasemalla.