Petri Nygård paljasti: Levytin suomalaisen kiekkolegendan kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin räppäreihin jo pitkään lukeutunut Petri Nygård on saanut valmiiksi uuden levynsä, joka julkaistaan huhtikuun lopulla sopivasti kesäsesongin kynnyksellä. Stara tapasi Nygårdin eilen Iron Sky -elokuvan ensi-iltajuhlissa.

– Juurikin oon viime viikolla luovuttanut uuden levyni masteroitavaksi, eli kaikki on valmista. 24. huhtikuuta Mun mielestä -niminen levy tulee kauppohin. Hieno fiilis, keikat jatkuu ja videoita kuvataan kohta, Petri Nygård kertoi Staralle.

Samalla suosikkiartisti suostui hieman valottamaan myös tulevan levynsä sisältöä.

– Siinä nyt on mukana vähän kaikennäköistä, mitä on ollut muillakin levyillä. Sanotaan niin, että mielenkiintoisia vieraita on tulossa. Levyllä on mukana myös suomalainen kiekkolegenda, Petri paljasti.

Legendan henkilöllisyyttä räppäri ei vielä tässä vaiheessa suostunut paljastamaan. Seuraavaksi Petri Nygård suuntaa pohjoiseen, jossa on luvassa viiden keikan Lapin minikiertue.