Uusi Talent-sensaatio on syntynyt: ”Tällaista ei ole kuultu vuosiin!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kykyjenetsintäkilpailut ovat jo monta kertaa todistaneet, että suuria lahjakkuuksia saattaa löytyä yllättävistä lähteistä. Vuonna 2009 Britain’s Got Talent -kilpailusta nousi supertähdeksi vanhana piikana suurimman osan elämästään viettänyt Susan Boyle. Boyle lauloi itsensä miljoonien ihmisten sydämiin koelauluissa.

Nyt Britain’s Got Talent -ohjelma on voinut löytää uudet supertähtensä. 17-vuotias Jonathan ja 16-vuotias Charlotte esittävät The Prayer –kappaleen tunteellisesti ja lyövät tuomariston ällikällä koelauluissa. Parivaljakko tulkitsee Andrea Bocellin ja Celine Dionin tutuksi tekemän kappaleen intensiteetillä, joka saa yleisön kyynelehtimään.

Ennen esitystään huomattavasti ylipainoinen Jonathan kertoo epävarmuudestaan, jonka Charlotte-ystävä on auttanut voittamaan. Lavalla nuori mies ottaa kuitenkin tilan haltuun oopperaäänellään ja saa tuomari Simon Cowellin ehdottamaan tälle soolona jatkamista. Jonathan kieltäytyy hylkäämästä ystäväänsä ja parivaljakko pääsee lopulta jatkoon yhdessä. Lopulta Simon Cowell toteaa, ettei moista ole kuultu vuosiin.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat