Dennis Rodman sairas alkoholisti ja vararikossa – vankila uhkaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koripalloilija Dennis Rodman tunnetaan räväkkänä miehenä, joka on ollut otsikoissa usein myös ulkourheilullisten tempaustensa takia. Mies on muun muassa tuomittu jättisakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta ja hänen on kerrottu valmentavan naisten yläosatonta koripallojoukkuetta.

Nyt entinen koripalloilija on noussut otsikoihin rahasotkujensa takia. The Daily Record -sivusto kertoo, että Rodman on velkaa entiselle vaimolleen Michelle Moyerille lähes miljoona dollaria. Elatusmaksuista koostuva summa on jo niin iso, että miestä uhkaa 20 päivän vankeusrangaistus, ellei hän saa velkojaan maksettua.

Miehen asianajaja Linnea Willis kuitenkin kertoo ex-koripalloilijan olevan erittäin sairas ja täysin rahaton. Williksen mukaan Rodman on hoitoa tarvitseva alkoholisti, jolla ei ole varaa maksaa ex-vaimonsa vaatimia elatusmaksuja. Miehen tulot ovatkin tällä hetkellä lähes olemattomat.

Räiskyvästä luonteestaan tunnettu Rodman on aiemmin ollut otsikoissa esimerkiksi soitettuaan US Radio -radiokanavan lähetykseen harrastaen samanaikaisesti suuseksiä. Alunperin mies on kuitenkin tullut tutuksi urheilullisista saavutuksistaan, sillä Rodman voitti koripallouransa aikana viisi NBA-sarjan mestaruutta kahdessa eri joukkueessa. Hänet myös valittiin kahdesti NBA:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi.