Mies vältteli työtä – sahasi jalkansa tahallaan irti!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tehdään erikoisia tempauksia mitä oudoimmista syistä. Joskus laiskuus on hyvä kannustin tehdä jotain todella hullua. Nyt eräs itävaltalainen mies on sahannut jalkansa irti, koska ei halunnut mennä sinä päivänä töihin.

Reuters-uutistoimiston mukaan mies oli suorittanut karmivan tekonsa vain tunteja ennen työpaikan terveystarkastusta. 56-vuotias mies leikkasi vasemman jalkansa sähkösahalla irti kotonaan. Hän katkaisi jalan hieman nilkan yläpuolelta.

Styyrian maakunnassa asuva mies työnsi ovelasti katkaistun jalan uuniin ja hyppi takaisin autotalliinsa, josta soitti ambulanssin. Irtileikattua jalkaa ei onnistuttu kiinnittämään hätäoperaatiossa takaisin kehoon, joten nyt sekopäinen mies on yksijalkainen.