Lauren Stonerin bikinivartalo silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner on ollut vuodenvaihteessa poikkeuksellisen paljon esillä ympäri maailmaa, kun hänet kuvattiin välipäivänä lomailemassa Yhdysvalloissa. Neitokaisen bikinivartalo noteerattiin välittömästi viihdelehdissä.

Lauren Stoner bongattiin äskettäin lomailemassa bikineissä Miami Beachilla, ja nyt paparazzit ja muut silminnäkijät ovat saaneet lisää silmänruokaa. Tällä kertaa näyttävä mallikaunotar kuvattiin Soho Beach Housen maisemissa.Kuva: SplashKuva: Splash

27-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiossa realityohjelman tähtenä. Hän tähdittää nimittäin Kim Kardashianin tuottamaa The Spin Crowd -ohjelmaa.