Mikä moka! Lottovoittaja antoi voittokupongin vahingossa kerjäläiselle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lotossa voittamisen todennäköisyys on melko pieni, mutta jonkun kohdalle potti silti yleensä osuu. Harvoin voittajalle käy kuitenkaan yhtä suuri moka kuin eräälle amerikkalaiselle naiselle, joka lahjoitti loton päävoiton sisältävän kupongin kerjäläiselle. Nainen ei tyydy tilanteeseen, vaan vaatii nyt lottokuponkiaan kerjäläismieheltä takaisin.

San Franciscosta kotoisin oleva Emily Leach kuuluu niihin tilastollisiin harvinaisuuksiin, jotka ovat voittaneet lotossa kaksi kertaa. Nainen voitti muutama kuukausi sitten miljoona dollaria lotossa, ja nyt hän voitti vielä 260.000 dollaria. Erehdyksissään Leach antoi kuitenkin voittokupongin kerjäläiselle sadan dollarin setelin mukana kalifornialaisen kaupan edustalla.

Kerjäläinen oli vienyt voittokupongin kauppaan ja kehuskellut sen työntekijöille Leachin antaneen tälle palasen onnestaan. Kun nainen sai tietää tapahtuneesta, hän halusi välittömästi kupongin ja siitä tulevat rahat itselleen. Kalifornian lottokomitea tutkii parhaillaan naisen väitettä. Tilanteesta on olemassa valvontakameraan tallennettua materiaalia, jossa tapahtumasarja näkyy selvästi.

– Videolla tämä nainen ostaa paljon lottolippuja ja antaa ne sitten pois. Video ei valehtele. Tutkimme tilannetta päättääksemme kummalle rahat kuuluvat, kertoo lottokomitean edustaja Russ Lopez ABC News -sivustolle.