Hämmentävä addiktio: Nainen elää 1 800 vauvanuken kanssa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrotaan eräästä yhdysvaltalaisesta naisesta, joka on riippuvainen vauvanukeista.

Naisella on jo yli 1800 nuken kokoelma hyvin aidonnäköisiä vauvanukkeja, jotka hän on tehnyt itse. Lynn-niminen arizonalainen nainen työskentelee 10-15 tuntia päivässä vauvanukkejensa kanssa. Lynn ”synnyttääkin” päivittäin vähintään yhden nuken. Vauvanuken valmistusprosessiin kuuluu, että ”vauva” viettää pitkän ajan uunissa lämpiämässä.

Naisen pakkomielle on tehdä nukeista mahdollisimman aidon näköisiä, niin että niitä voisi luulla oikeiksi vauvoiksi. Hän käy paikallisen sairaalan synnytysosastolla vahtimassa syntyviä lapsia saadakseen inspiraatiota vauvojensa ulkonäköön. Nainen antaa jokaiselle nukelle nimen ja omia persoonallisia piirteitä.

– Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa. Mitä aidommalta ne näyttävät, sen parempi. Tämä näytti vihaiselta, joten siitä tuli vihainen poika, kertoo Lynn eräästä nukesta TLC-kanavan videolla.

Lynnin perheeseen kuuluvat tällä hetkellä hänen miehensä, poikansa ja yli 1.800 vauvanukkea. Hän ei tee nukkeja myydäkseen niitä, vaan elääkseen niiden kanssa. Nainen hoivaa nukkejaan joka päivä. Hän myös shoppailee niille vaatteita, ruokkii niitä ja vie niitä ulos.