Isä nukuttaa poikaansa vain Ferrarissa: ”Naurettavaa!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nuorten lasten vanhemmat tietävät, että lasten nukahtamisen eteen pitää joskus tehdä töitä. Monet pienokaiset nukahtavatkin helpommin esimerkiksi liikkeessä oleviin rattaisiin. Nyt The Sun -lehti kertoo isästä, jolla on hieman tavallisesta poikkeava keino saada poikansa nukahtamaan.

Kolmevuotias Manof nimittäin nukahtaa kaksi kertaa päivässä isänsä yli 454.000 euroa maksaneeseen Ferrariin. Sheikki Jassim Al Wathiqi osti 458 Spider Ferrarinsa pikkupoikansa pyynnöstä, kun Manof oli nähnyt auton katalogissa. Nyt pikkupoika pääseekin melko hintaville päiväunille, sillä ökykallis Ferrari toimii päivittäin hänen päiväunipaikkanaan.

Pojan isä on nimittäin huomannut, että Ferrarin värinä saa pikkupojan nukahtamaan hetkessä. Luksusauton odottamattomasta vaikutuksesta viisastuneena sheikki viekin poikansa ajelulle joka aamu ja ilta, jotta tämä nukahtaisi tarvitsemillensa päiväunille. Myös ranskalaisen Ferrariliikkeen johtaja Ahmed Al-Bakry hämmästelee auton erikoista käyttötarkoitusta.

– Olen kuullut sanottavan, että Ferrarit ovat unelmien autoja, mutta tämä on naurettavaa, mies vitsailee tapauksesta.