86-vuotias mummu voimistelee kuin parikymppinen

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmisen ikääntyessä keho on harvoin samassa kunnossa kuin nuoruudessa. Maailmalla kuulee silloin tällöin kuitenkin tarinoita, jotka todistavat, että eläkeläisistäkin löytyy erikoisia lahjakkuuksia, jotka pystyvät uskomattomiin suorituksiin. Äskettäin kerroimme 78-vuotiaasta intialaisnaisesta, joka oli maailman vanhin tarkka-ampuja.

Nyt eräässä nettivideossa 86-vuotias mummo hämmästyttää voimistelutaidoillaan. Johanna Quaas -niminen mummo nimittäin jumppaa voimistelukilpailuissa tavalla, joka jättää nuoremmat kilpasiskot varjoonsa. Saksalaisissa voimistelukilpailuissa esiintynyt eläkeläinen seisoo käsillään ja tekee kärrynpyöriä.

Notkea mummo pystyy yllättäviin hyppyihin, joita ei aivan heti uskoisi tuon ikäisestä naisesta. Videon loppupuolella nainen kunnostautuu myös päälläseisonnassa. Yleisö palkitsee mummon esityksestään kunnon aplodein.