B.o.B Pipefestin pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jämsän Himoksella 26. – 28. heinäkuuta järjestettävä Pipefest-festivaali on julkaissut tulevan kesän esiintyjiään. Kolmipäiväisen festivaalin päätähtenä nähdään yhdysvaltalainen B.o.B. Himoksella nähdään myös ruotsalainen Looptroop ja noin neljäkymmentä muuta kokoonpanoa.

Tapahtuman pääesiintyjä B.o.B, ristimänimeltään Bobby Ray Simmons, kiilasi suoraan Billboardin listaykköseksi debyyttialbumillaan The Adventures of B.o.B vuonna 2010. Vuonna 1988 syntyneen atlantalaisen kakkosalbumi Strange Clouds ilmestyy toukokuussa ja Suomeen esiintyjä saapuu nyt ensimmäistä kertaa.

Artisti on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Manu Chaon, Bruno Marsin ja Hayley Williamsin kanssa. Rap-artisteista hänen raidoillaan on vieraillut Eminemin, Lupe Fiascon ja Lil Waynen kaltaisia tähtiä. Uudelta Strange Clouds -albumilta B.o.B on julkaissut maistiaiset So Good ja Play the Guitar OutKastista tutun Andre 3000 kanssa.

Himokselle saapuu lisäksi cityhumpaksi tyylilajinsa nimennyt Elokuu ja mustalaismusiikista inspiraationsa ammentava GG Caravan. Hienoista festivaalivedoistaan tunnettu Fintelligens marssittaa pipelavalle 25-henkisen Riku Niemi Orchestran ja näyttää miten rap taipuu orkesterisovituksiin. Uuden aallon kotimaista englanninkielistä rap-musiikkia Pipefesteille tuovat ensilevyllään No Matter the Season kriitikot hurmannut 18-vuotias Noah Kin, kiitellyllä HKI -singlellään suosioon ponnistanut Gracias sekä Daco Junior.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat