Supertähtien fanit julistivat sotatilan: ”Tästä ei hyödy kukaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aiemmin tässä kuussa Lady Gaga päihitti teini-idoli Justin Bieberin Twitter-palvelun seuratuimpana julkkistähtenä. Nyt Bieberin fanit ovat julistaneet sodan Lady Gagan ”pikkumonstereina” tunnettuja faneja kohtaan.

Nyt Justin Bieberin fanit ovat keksineet suunnitelman, jolla aikovat saattaa heidän jumaloimansa tähden jälleen Twitter-tilastojen ykköspaikalle. Fanit ovat nimittäin aloittaneet kampanjan, jolla he yrittävät saada ihmiset lopettamaan Lady Gagan seuraamisen Twitter-sivustolla. Teini-idolin fanit ovat hyvin itsevarmoja Bieberin voiton suhteen.

– Meidän ei tarvitse luoda miljoonaa uutta Twitter-tiliä toteuttaaksemme tämän suunnitelman. Aiomme vain kehoittaa ihmisiä lopettamaan Gagan seuraamisen. Niin yksinkertaista se on, kertoo eräs Bieber-fani E! Online -sivustolla.

Lady Gagan fanit eivät ole olleet mielissään tapahtuneesta, vaan heidän mielestään Justin Bieber -fanien yritys on säälittävä. Popin prinsessa Lady Gaga on tällä hetkellä Twitterin seuratuin tähti, sillä hänellä on yli 21 miljoonaa seuraajaa. Teinitähti Bieberillä seuraajamäärä on vain hieman yli 19 miljoonaa. Ulkopuoliset ovat seuranneet taistelua ihmeissään.