Mallikonkari haukkui Kimin: ”Hänet tulisi kastaa tervassa ja höyhenissä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitykaunotar Kim Kardashian joutui vastikään näyttelijä Jon Hammin haukkujen kohteeksi, kun Mad Men -komistus sivalsi julkkisneitokaista muun muuassa idiootiksi. Sittemmin Kardashian on kommentoinut Twitter-blogissaan kohuhaukkuja huolimattomaksi.

Nyt Kim Kardashian on saanut taas kylmää kyytiä toiselta julkimolta, kun 70-luvulla malliuransa aloittanut entinen huippumalli on avannut sanaisen arkkunsa. Yhdeksi maailman rumimmaksi julkkikseksi taannoin valittu mallikonkari haukkui Kardashianin töykeäksi ja iljettäväksi, Radar Online -sivusto kertoo.

Ex-huippumallin tunteenpurkaus liittyy taannoiseen episodiin, jossa eläinsuojelujärjestön PETA:n jäsen heitti protestina Kimin päälle pussillisen jauhoja punaisella matolla. Realitytähti on saanut uransa varrella paljon kritiikkiä aitojen turkiksien käytöstä. Dickinson taas on eläinaktivisti henkeen ja vereen, joten yhteenoton ainekset ovat kasassa.

– Jauhojen heittäminen jonkun päälle on ainoastaan töykeää. Mielestäni Kim tulisi kastaa tervassa ja höyhenissä, entinen huippumalli uhoaa Radar Onlinelle.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.