Maailman heavykartta julki – Suomi ylivoimainen ykkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan vuosittain valtava määrä erilaisia graafeja ja karttoja mitä mielikuvituksellisimmista asioista. Esimerkiksi penisten pituudesta julkaistaan vuosittain tietoa havainnollisesti kartalla. Nyt vuorossa on ollut eräs suomalaisten ylpeydenaihe, kun eri maiden heavy-yhtyeiden määrä on havainnollistettu kartalla.Kuva: SA Depo

SA Depon julkaisemassa kartassa Suomi on nimittäin ylivoimainen ykkönen, kun mitataan kuinka monta heavy-yhtyettä maasta löytyy per 100.000 asukasta. Pohjoismaat menestyivät muutenkin hyvin, sillä toisena on Ruotsi ja kolmantena Norja. Jostain syystä vähiten heavy-yhtyeitä löytyy Afrikan maista. Tiedot perustuvat Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA:n tietoihin, joten pitänevät paikkansa.