Naisopettajalla 300 kertaa seksiä oppilaansa kanssa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Äskettäin erään miesopettajan opetustyöt määrättiin jäihin seitsemäksi vuodeksi, koska tämä lähetteli oppilaalleen sopimattomia sähköpostiviestejä.

Kerroimme aiemmin kuinka Arkansasin osavaltio päätti laillistaa opettajien ja 18-vuotta täyttäneiden seksisuhteet. Sitä nuorempien kanssa opettajat eivät kuitenkaan saa vehdata. Nyt Kanadassa on tullut ilmi tapaus, jossa naispuolinen lukion liikunnan opettaja on harrastanut seksiä 15-vuotiaan oppilaansa kanssa.

Opettaja oli lähestynyt oppilasta koulussa ja tehnyt tälle selväksi, että tämä oli hänen lempioppilaansa. Opettaja istui usein oppilaan pöydän päälle luokkaa opettaessaan ja käytti tätä usein avustajana esityksissään. Tania Pontbriand -niminen nainen pidätettiin vuonna 2008 ja naisen edesottamuksia käsitellään nyt oikeudessa.

Istunnoissa on tullut ilmi, että naisella oli seksisuhde oppilaaseensa vuosien 2002 ja 2004 välillä. Pari harrasti seksiä 200 – 300 kertaa pojan ollessa 15 – 17-vuotias. Opettajan sanotaan käyttäneen hyväksi poikaa tämän ollessa masentunut ja itsetuhoisessa tilassa.

Nykyään 25-vuotias mies kertoi opettajan tuoneen limonadia parin yhteisille ensitreffeille, jonka he viettivät retkeillen luonnossa. Opettaja vietteli oppilaan seksiin limonadin juomisen jälkeen. Tania Pontbriand -niminen opettaja kieltää seksisuhteen oppilaaseensa ja toivoo vapautuvansa täysin syytöksistä.