Poliisi: ”Vankilassa peppuun koskee kuukauden”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina erityisesti Yhdysvalloissa on tallentunut videokameroille valtava määrä tapauksia, joissa poliisit sikailevat ylittäen toimivaltuutensa ja rikkovat jopa lakia. Kännykkäkameroiden aikakaudella ylilyönneistä on saatu runsaasti todisteita.


Kuva: YouTube

Nyt vuorossa on hieman rauhallisempi tapaus, mutta se on kuitenkin saanut runsaasti huomiota. Saksalaisturistien Yhdysvalloissa kuvaamalla videolla nähdään miten paikallinen poliisi pysäyttää ylinopeutta ajavan autoilijan. Poliisin saarna yllättää, sillä tämä antaa kuljettajalle sanallisen selkäsaunan, uhkaa vankilalla ja vihjaa, että vankilassa peppuun sattuu kuukauden. Lopulta kuljettaja selviää kuitenkin huomautuksella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat