YouTuben aprillipila hauskuttaa netissä: ”Mullistava uutuus!”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään vietettyyn aprillipäivään on ottanut osaa sankka joukko suuryrityksiä, kuten esimerkiksi Google. Myös sen nykyisin omistama maailman suurin videopalvelu YouTube on lähtenyt mukaan leikkiin lanseeraamalla erikoisen offline-palvelun.

YouTube tarjoaa nimittäin omassa aprillipilassaan mahdollisuutta tilata kotiin DVD-versio YouTubesta. Tilauksen jälkeen tilaajalle toimitetaan muutama rekka-autollinen DVD-levyjä. Videoita tulee verkkoon koko ajan lisää, joten tilaajalle toimitetaan rekkalastillinen uusia videoita joka viikko.

Kuva: YouTube

Tämän myös ilman verkkoyhteyttä toimivan version luvataan esittelyvideolla sisältävän kaikki nettiversion videot ja kaiken lisäksi myös silloin käyttäjä voi valita kuvan laadun ja kaiken lisäksi myös kommentoida videota. Kommentit ja peukut ylös tai alas lähetetään yksinkertaisesti kirjekuoressa. YouTube lupaa toimittaa kirjeet edelleen videon julkaisijalle.