Cheryl Colen peppu leopardipöksyissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Poppari muistetaan myös sotkuisesta suhteestaan ex-mieheensä Ashley Coleen.

Cheryl Cole julkaisi äskettäin rääväsuisia lyriikoita sisältävän Screw You –kappaleen, jonka uskotaan kertovan tämän entisestä aviomiehestä. Nyt 28-vuotias popkaunotar kuvattiin Los Angelesissa rohkeassa asussa. Neitokainen nimittäin esitteli treenattuja jalkojaan ja timmiä takamustaan pienissä leopardipöksyissä. Brunette olikin upea ilmestys värikkäissä korkokengissään ja eläimellisessä asussaan.Kuva: SplashKuva: Splash

Viime kesänä Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.