Hiiri hyökkäsi kissan kimppuun

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistiin äskettäin erikoinen video, jossa nähtiin, kuinka kissa ja rotta joivat maitoa samasta kulhosta. Nettivideon näky olikin melkoinen, sillä ystävällinen kissa muun muuassa lahjoitti ruokakipponsa herkkujuoman rottakaverilleen.

Nyt verkossa on julkaistu video She-Ra -nimisestä kissasta, joka joutuu pienen hiiren hyökkäyksen kohteeksi. Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka hiiri hyökkää mustan kotikissan päälle. Kissan omistaja onkin videolla ihmeissään lemmikkinsä toimista, sillä kissaa ei voisi vähempää kiinnostaa hiiren metsästys.

Yllättävän hyökkäyksen uhriksi joutunut kissa nimittäin tyytyy vain tuijottelemaan pientä hiirtä, joka istuu kissan ruoka-astioiden takana. Lopulta kissa siirtyy pois hiiren luota ja asettuu makuuasentoon keittiöön. Kissan omistaja pyytää lemmikkiään nappaaman hiiren, mutta maassa makaava kissa jatkaa pyynnöistä huolimatta laiskotteluaan.