Jennette McCurdyn rintavako oli liikaa lasten gaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa järjestettiin jälleen viikonloppuna perinteinen Kids Choice Awards -palkintogaala, jossa oli mukana sankka joukko erityisesti lasten- ja nuortenohjelmien tähtiä. Nuorten joukossa oli myös 19-vuotias Jennette McCurdy, jonka asu herätti kuitenkin ihmetystä.

Supertähdet Katy Perryä myöden ymmärsivät jättää seksikkäimmät asunsa kotiin, mutta teinitähti Jennette McCurdy oli pukeutunut lasten gaalailtaan yllättävän rohkeaan ja paljastavaan mekkoon. Asun antava kaula-aukko paljasti turhankin paljon nuoren tähden povea, eikä se ollut monien vanhempien mieleen. Vastaanottimien äärellä olleet miehet tosin tuskin pahastuivat.Kuva: SplashKuva: Splash

19-vuotias Jennette McCurdy on amerikkalainen näyttelijä, joka on tehnyt uraa lisäksi myös laulajana ja biisintekijänä. Hänet tunnetaan parhaiten Sam Puckettin roolista televisiosarjassa iCarly. Lisäksi Jennette on nähty esimerkiksi True Jackson ja Lincoln Heights -televisiosarjoissa.