Jippu julkaisee huhtikuussa uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naislaulajiin kuuluva Jippu julkaisee kolmannen levynsä 25. huhtikuuta 2012. Levyn nimeksi on tulossa Väärinpäin lentävät linnut. Jipun edellisen soololevyn julkaisusta on kulunut jo neljä vuotta.

Uudella albumillaan Jippu astuu lauluntekijänä askeleen eteenpäin. Levyn teko kesti useamman vuoden, sillä Jippu halusi ylittää itsensä. Väärinpäin lentävät linnut sisältää ihmissuhdekappaleita, joilla Jippu kertoo riipaisevan paljastavasti keskeneräisyydestään ja rikkinäisyydestään.

Tälläkin kertaa sanoitukset ovat lähtöisin hänen omasta kynästään, sävellyksiä Jippu on tehnyt muun muassa MGI:n ja Leri Leskisen kanssa. Väärinpäin lentävät linnut -albumin ovat tuottaneet Leri Leskinen ja Janne Oinas.

– Väärinpäin lentävät linnut on alaston kuvaus rakkaudesta, kiihkosta ja niiden voimasta – sekä surun voittamisesta. Olen oppinut näkemään elämäni tragikoomisena kasvuna, mikä kuuluu teksteissäni, Jippu sanoo.