Joanna Krupa tarjosi silmänruokaa beach volleyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

. Nyt Joanna Krupa on ottanut osaa beach volley -otteluun Miami Beachilla järjestetyssä turnauksessa. Kyseessä oli PETA-järjestön järjestämä hyväntekeväisyysottelu.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kutenLas Vegas, CSI ja Scary Movie 4.

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.