Teinitähti Keke ei poveaan piilotellut – luomua vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien maailmassa muutokset ovat usein nopeita, kun tähtiä syttyy ja sammuu usein. Parin viime vuoden ajan Keke Palmer on tehnyt nousua teinitähtien kirkkaimpaan kärkikaartiin, mutta lopullinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään.

Näyttelijä- ja laulajalupaus Keke Palmer, oikealta nimeltään Lauren Keyana Palmer, on nähty näyttelemässä amerikkalaisella Nickelodeon-lastenkanavalla esitettävässä True Jackson, VP -televisiosarjassa. Nyt hän on poseerannut kuvaajille Kids Choice -palkintogaalassa hieman liiankin antavassa asussa, ja nuoren tähden muodot ovat saaneet aikaan epäilyjä silikonirinnoista.Kuva: SplashKuva: Splash

Keke nimettiin jo pari vuotta sitten SAG-palkinnon ehdokkaaksi ja hänet on nähty myös Akeelah And The Bee -elokuvan pääroolissa sekä kahdessatoista muussa elokuvassa. Lisäksi hän on vieraillut useissa suosituissa televisiosarjoissa, kuten Teho-osasto ja Kova laki.